Ismerd meg Sárvárt
Emoji kvíz segítségével!

Az emoji kvíz véget ért. Köszönjük, hogy velünk játszottatok. A nyerteseket a regisztrákcókor megadott e-mail címen értesítjük.

Találd ki a megjelenő emojik alapján, hogy milyen állításra gondoltunk! Gyűjts pontokat és legyen a tiéd akár a főnyeremény: egy, a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa szállodában eltölthető wellness pihenés.

A játék részletei

Válassz a kategóriák közül, majd a játék elindítása után a megjelenő emojik alapján próbáld meg minél gyorsabban kitalálni, hogy mire gondolhattunk. A megadott játékos neveddel ugyan felkerülsz a tabellára, azonban a helyezésedtől független, hogy te leszel-e a szerencsés nyertesek valamelyike vagy sem. Az egyes kategóriákban elért pontok száma összeadódik, így a jobb helyezés érdekében érdemes mindhárom játékon végigmenni. A játék végén, 2022. június 18-án sorsolás után dől majd el, hogy kik kapják az értékes wellness ajándékokat.

Milyen nyereményeket sorsolunk ki?

Egy, a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa szállodában eltölthető, két főre szóló wellness pihenés. Illetve két darab, egész napra szóló családi belépő a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőbe. További részletek a játékszabályban.

Ha indulhat a játék, válassz a kvíz kategóriák közül!

Támogatók: