Pakolj be
a strandtáskába, aztán
irány a sárvári strand!

A játék lezárult, sorsolás hamarosan.

Atmoszféra Apartmanok Vadkert Major Park Inn Sárvár Sárvárfürdő ensana Spirit Hotel Thermal Spa

Most több napos sárvári wellness pihenést is nyerhetsz

Válaszd ki a strandfelszerelések közül a megfelelőt, és helyezd be azt minél gyorsabban a strandtáskába. Ha a kihívást sikeresen teljesítetted, te is esélyes lehetsz a sárvári wellness nyeremények egyikére. A nyereményjáték szeptember 3-áig tart.

Gratulálunk a pontszámhoz!

  • A pontszámod: 0
  • Add meg az 5 karakteres beceneved, hogy felkerülj a tabellára!

Iratkozz fel, hogy nyerhess!

A játék lezárult, sorsolás hamarosan.

Eltelt idő: 00:00
Bepakolt elemek: 15/0

Hasznos információk

További információk a játékról

A játék elindítása után a képernyőn megjelenő kifejezésnek megfelelő strandfelszerelést kell megtalálni az összekevert strandeszköz ikonok között. A megfelelő elemet kattintással lehet kiválasztani és így belehelyezni a strandtáskába. A játék időre megy, a feladat pedig akkor lesz teljesített, ha mind a 16 elemet bele tudod helyezni a strandtáskába. Minél jobb az idő, annál több pontot gyűjtesz. Az elért pontszámmal pedig feliratkozhatsz a tabellára. A pontszám és a tabellán elfoglalt helyezés nem függ össze a nyerési esélyekkel. A sorsoláson való részvétel egyedüli feltétele a játék sikeres teljesítése és az e-mail cím megadása. Még több tudnivaló a játékszabályban.

Nyeremények

A játékban résztvevők között kisorsolunk egy kétfős, kétéjszakás, a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa hotelbe szóló all inclusive wellness pihenést, egy egynapos fürdőzős kikapcsolódást a Spirit Hotel Thermal Spa superior ***** -ba, egy kétfős, kétéjszakás, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőbe szóló 4 darab fürdőbelépővel kiegészített feltöltődést az Atmoszféra Apartmanok felajánlásával. Egy Ensana Cosmetics ajándékcsomagot az Ensana Thermal Sárvár Health Spa Hotel jóvoltából. Továbbá egy kétszer 20 perces lovaglási lehetőséget a Vadkert Majorban. Kapcsolódó tudnivalók a játékszabályzatban.